Total Pageviews

Friday, 9 September 2011

Matanja Nederlands

Matanja Bed & Breakfast Bloemfontein
 
Albrechtstraat 74 A, Dan Pienaar, Bloemfontein, 9301. “27 79 494 9740 (Mobile); +27 (0)86 5433 450 (Faks). www.matanja.co.za reservations@matanja.co.za

Omschrijving

Het gastvrije Bed & Breakfast Matanja (Bloemfontein) is gevestigd in een nieuwe pand in Bloemfontein, midde in de Vrijstaat Provintie van Zuid-Afrika.  Matanja, dat “Godsgave” betekent, staat vlakbij recreatie- en natuurgebieden zoals Loch Logan en de Waterfront.   Het is ook vlakbij winkels, scholen, de welbekende Universiteit van de Vrijstaat, medische faciliteiten en sporthallen en restaurants waar men ambachtelijk goed kan eten.

Het is heerlijk logeren in het mooie romantische Matanja. Er zijn slechts vier kamers en samen met de hartelijkheid van de gastheer en gastvrouw maakt dit de sfeer aangenaam huiselijk. Rondom het B&B is een prachtige tuin en alle kamers kijken hier op uit. De kamers zijn luxe ingericht, zijn allemaal rookvrij en het is heerlijk verwennen met luxe linne en koninklijke gans dons dekbedden.  Bovendien zijn er King-sized bedden beschikbaar op aanvraag.

-          Grace: twee enkelbedden; ensuite met douche
-          Solid Rock: Twee enkelbedden met en suite badkamer (bad met hand douche)
-          Safe Haven: Dubbelbed, openbadkamer met hand douche
-          Rest Assured: twee enkelbedden; en suite badkamer met douche

Het B&B heeft een eigen veilige parkeerplaats. Het is hier karaktervol logeren met werkelijk alles tot in de puntjes verzorgd en een ontbijt waar absoluut niets aan ontbreekt.Verder een erg behulpzame gastvrouw en gastheer!

Eten en drinken

 

Het ontbijt wordt iedere ochtend tussen 08:00 en 10:00 uur geserveerd in de sfeervolle ontbijtruimte die uitkijkt over de prachtige tuin. Er is geen bar of restaurant in het hotel. Wel kan men een lunchpakket bestellen en voor onze gasten die haast hebben is er onze “breakfast on the go”.  In de omgeving zijn tal van restaurants met verschillende keukens. Op hun kamer genieten onze gasten genieten van koffie en tee en echt Zuid-Afrikaanse beschuit.

Internet

 

Het B&B heeft beschikt over internetfaciliteiten.

Overige informatie

 

-          Het B&B accepteert credit cards.
-          Er is geen 24-uurs receptie. Gasten kunnen inchecken tot 22:00 uur. Indien u later in wilt checken dan 22:00 uur, dient u dit van tevoren af te spreken met de receptie.
-          Huisdieren zijn niet toegestaan.
-          Kamers komen compleet met televisie, magnetron en koelkast.

No comments:

Post a Comment